Termeni si conditii

 Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor,integritatea continutului  in momentul in care le primiti de la Fan Courier, Sameday sau GLS  in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

 Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului www.allcall.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. In cazul clientilor persoane juridice,  termenii si conditiile de mai jos vor tine loc de contract cu care ati fost de acord prin utilizarea acestui site.

Pentru alte detalii email contact@allcall.ro.

Atentie : preturile produselor aduse pe comanda se poate modifica , asta in functie de cursul leu-usd si ne asumam aceat drept ,costul transportului se poate modifica in functie de planul tarifar sau zona de livrare al firmelor de curierat partenere sau cele alese de catre client.

Manuale utilizare limba romana click aici

 Definitii

Informatii utile

Livrarea produselor

Informatii garantie

Conditii de returnare a produselor

Informatii service

Informatii facturare

Confidentialitatea datelor

Formulare utile

anpc